7 februari 2012

Produktnyhet: GelCoat-C Dry Air Comfort

Så är den äntligen här, efterlängtade GelCoat-C Dry Air Comfort. Ett helt nytt koncept från Beauté Pacifique!

GelCoat-C är det senaste tillskottet i serien av fantastiska fuktgivare från Beauté Pacifique.

Gelen är en fuktbindande produkt som målriktat arbetar i hudens översta lager och stimulerar överhuden (epidermis) till optimal funktion. GelCoat-C ser omedelbar till att huden får en bättre fuktbalans och därmed ger ett friskare intryck.

I likhet med Beauté Pacifiques övriga produkter innehåller GelCoat-C höga koncentrationer av de aktiva ämnen som ingår. GelCoat-C är rik på stabil C-vitamin, fuktbindande ämnen såsom PCA och småmolekylär hyaluronsyra samt rooibos som effektiv antioxidant.

Med sitt höga innehåll av C-Vitamin är GelCoat-C ett nytänkande komplement till Beauté Pacifiques serie av A-vitamin baserade anti-agekrämer som jobbar aktivt i dermis. GelCoat-C bekämpar aktivt underskott i av C-Vitamin i hudens olika lager samtidigt som den återfuktar.

Fuktmätningar har visat att GelCoat-C ökar fuktnivåerna i överhuden med 50 % efter bara en veckas användning!

Användning: GelCoat-C kan med fördel användas av alla som vistas i torr luft. Gelen boostrar blixtsnabbt fuktnivåerna och gör att hyn ser friskare ut. Använd gelen när huden känns torr och behöver uppfriskning, gärna ett par gångar per dag. GelCoat-C kan även användas som avslutande fuktförsegling över Beauté Pacifiques anti-agekrämer. Den lätta fuktgelen lämpar sig mycket väl för män som vill ha en välfungerande hud men inte tycker om kraftiga krämer.

GelCoat-C Dry Air Comfort säljs i en 40ml dispenser och kostar 445 kronor:
www.beaute-pacifique-shop.se


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar